top image food

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare

ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΚΑ

Το περισσευούμενο φαγητό. Τι κάνουμε λοιπόν κάτι που μας περίσσεψε από φαγητό ή από υλικά; Όπως είναι γνωστό στη κουζίνα δεν πετάμε ποτέ…τίποτα.

Σε αυτή τη κατηγορία λοιπόν θα βρείτε συνταγές για να φτιάξετε κάτι διαφορετικό από φαγητά ή υλικά που σας έχουν περισσέψει.

Αν σας μείνει φαγητό που δεν θέλετε να καταναλώσετε, μην το πετάξετε.

Συσκευάστε το όμορφα και λύσεις υπάρχουν. Να μία πρόταση κοινωνικού χαρακτήρα. Κρεμάστε το στον «τοίχο της καλοσύνης ή αγάπης» ή θα το έχετε ακούσει ως «κρεμάστρες της αγάπης».

Η αγάπη είναι μεταδοτική και αποδεικνύει περίτρανα ότι η αλληλεγγύη δεν έχει «πεθάνει». Η ιδέα αυτή έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς φίλους και συνεχώς κρεμάστρες αγάπης για μαγειρεμένο φαγητό, τρόφιμα, ρουχισμό και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος αναξιοπαθών συμπολίτης και η οικογένειά του, αναρτώνται σε διάφορα σημεία των πόλεων.

Κάποιος ίσως το έχει ανάγκη.

Σας ευχαριστώ …

ΑΥΓΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2020

Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τα μακαρόνια με κιμά. Τι κάνουμε όμως όταν μας περισσέψει ελάχιστη σάλτσα κιμά; Πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε ώστε να τους ευχαριστήσουμε όλους και την επόμενη μέρα; Με αυτή τη συνταγή – λύση θα σας λατρέψουν.

Περισσότερα...

Tags:

ΡΕΒΙΘΟΡΥΖΟ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2019

Έχουμε πει πολλές φορές για την ευρηματικότητα των παλιών νοικοκυρών της Κρήτης να αξιοποιούν ότι τους χάριζε η φύση αλλά και ότι τους είχε απομείνει για να φτιάξουν ένα νέο φαγητό για την οικογένεια τους.

Περισσότερα...

Tags:

ΚΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Το πιο αγαπημένο φαγάκι της επόμενης μέρας. Κιμάς με πατάτες τηγανητές. Έχω δει διαφορές συνταγές τι μπορούμε να κάνουμε τον κιμά που περισσεύει, αλλά το πιο απλό, το πιο νόστιμο δεν το έχω δει.
Νομίζω ότι όλα τα παιδιά εκτός τα μακαρόνια με κιμά λατρεύουν ...

Περισσότερα...

Tags:
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3