top image food

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ

Κυριακή, Μαρτίου 10, 2024

Σας έχω μια υπέροχη συνταγή για λαχταριστή και θρεπτική σαλάτα με ρεβίθια και παντζάρια.

Περισσότερα...

Tags:

ΚAΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2023

Ότι και να βάλεις σ’ ένα τραπέζι με καλεσμένους, την προσοχή θα κερδίσει η σαλάτα! Και αυτό, γιατί η σαλάτα έχει άπειρους συνδυασμούς, διαφορετική γεύση και οι νοικοκυρές επιλέγουν να την παρασκευάσουν με ιδιαίτερη προσοχή για να κερδίσουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Περισσότερα...

Tags:

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023

Η πατατοσαλάτα, με βραστές αφράτες πατάτες με λουκάνικο και μυρωδικά, φτιάχνεται εύκολα και είναι απίστευτα απολαυστική. Πέρα από σαλάτα σ’ ένα γεύμα, μπορεί να γίνει μεζές της μπύρας, ένα σνακ για όλες τις ώρες αλλά και ένα σούπερ πικάντικο γεύμα με μαϊντανό, αγγουράκια τουρσί και κάπαρη.

Περισσότερα...

Tags:

ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2023

Μια λαχταριστή συντα΄γη με εύκολη, για αλμυρές κρέπες  ότι πρέπει για κολατσιό  στο σχολείο, για ορεκτικό αλλά και για όλες τις ώρες.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2023


Η συντήρηση τροφίμων σε γυάλινα βαζάκια είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους και εύκολους τρόπους μακροχρόνιας διατήρησής τους.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Η σαλάτα με ζυμαρικά και κολοκύθια είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός για να εντυπωσιάσουμε καλεσμένους σε γεύμα στο σπίτι μας. Είναι μια σαλάτα με πλούσια θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας.

Περισσότερα...

Tags:

Σαλάτα με ψητές πιπεριές

Πέμπτη, Μαϊος 04, 2023

Η πιπεριά είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα λαχανικά στην Ελλάδα και καλλιεργείται σχεδόν παντού, σε λαχανόκηπους και θερμοκήπια, ακόμα και σε γλάστρες στα αστικά μπαλκόνια μας, είναι όμως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου πραγματικά κάνει θραύση.

Περισσότερα...

Tags:

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Δευτέρα, Απριλίου 03, 2023

Κεντρική θέση στο στολισμένο τραπέζι των γιορτών έχουν οι σαλάτες για να συνοδεύσουν τα πιάτα που θα σερβιριστούν αλλά κυρίως για να «δροσίσει» τον ουρανίσκο μας.

Περισσότερα...

Tags:

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2023

Η πατάτα είναι ένα τρόφιμο, που ως δια μαγείας βρίσκει τη θέση της στο τραπέζι μας σχεδόν σε κάθε πιάτο όλο το χρόνο. Όλοι μας και σε όλο τον κόσμο τις λατρεύουμε και τις χρησιμοποιούμε ως βασική τροφή. Συνδυάζονται σχεδόν με όλες τις τροφές γιατί έχουν απαλή γεύση και υφή.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2022

Μια σαλάτα που καλύπτει ένα πλήρες γεύμα. Σε χορταίνει γιατί εκτός από το κουνουπίδι περιέχει και κοτόπουλο με όλα τα αρώματα που έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο κρέας κατά το ψήσιμο του.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022

Άραγε, ο Αίσωπος, που στον γνωστό μύθο του λειώνει ανάμεσα στα δάχτυλά του τον μοναδικό κόκκο φακής που μαγείρεψε, γιατί ο Ξάνθος, το αφεντικό του, του ζήτησε "φακὸν ἕψησον καὶ οὐ φακούς", φανταζόταν ποτέ το αρμονικό τούτο πάντρεμα του οσπρίου με το πληγούρι;

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022

Μια δροσερή σαλάτα που συνδυάζει εξωτικό φρούτο με θαλασσινό και κλέβει τις εντυπώσεις σ’ ένα τραπέζι. Ένα εξωτικό φρούτο που μέχρι μερικά χρόνια δεν το γνωρίζαμε.

Περισσότερα...

Tags:

ΜΙΞ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2022

Τα θαλασσινά είναι από τα αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Υπάρχει μεγάλος πλούτος θαλασσινών, φρέσκων ή κατεψυγμένων που μαγειρεύονται ποικιλοτρόπως έτσι ώστε να έχουμε μεγάλο εύρος επιλογών ανάλογα με τις ορέξεις μας.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2022

Το μαγικό κουσκούς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που συνδυάζεται άριστα με κρεατικά, λαχανικά και τρώγεται και σε μορφή σαλάτας.

Περισσότερα...

Tags:

ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2022

Φανταστική λαχανοσαλάτα που σε όποιο τραπέζι και να την βγάλεις κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι πεντανόστιμη, έχει ωραία υλικά εποχής με χρώμα και γεύση, είναι δροσερή και μπορεί να μείνει και να φαγωθεί και την επόμενη μέρα.

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022

H Μεσογειακή Διατροφή, όπως έχει πλέον καθιερωθεί να ονομάζεται η παραδοσιακή διατροφή των χωρών της Μεσογείου, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή τόσο για την υγεία μας, όσο και για την διαχείριση του βάρους μας.

Περισσότερα...

Tags:

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022

Η Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί έναν υγιεινό τρόπο διατροφής εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες των λαών γύρω από την Μεσόγειο Θάλασσα, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Κροατία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και το Μαρόκο, που δίνει έμφαση κυρίως στην κατανάλωση δημητριακών, οσπρίων, γαλακτοκομικών, ελαιολάδου, φρούτων και λαχανικών, υιοθετώντας παράλληλα την μέτρια κατανάλωση ψαριού και άσπρου κρέατος και την σπάνια κατανάλωση κόκκινου κρέατος.

Περισσότερα...

Tags:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΗΣ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021

Μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες πάμε να φτιάξουμε παραδοσιακή σαλάτα Μάνης.

Περισσότερα...

Tags:

ΠΟΛΥΣΠΟΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2021

Θέλετε να μιλήσουμε για παλικάρια, ή για ψαροκόλυβα; Ή μήπως περισσότερο θα σας ενδιέφερε να μάθετε για φωτοπάπουδα, βαρβάρα ή μαγεριά;

Περισσότερα...

Tags:

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2021

Η γνωστή μας πορτοκαλί γλυκιά κολοκύθα ξεκίνησε το οδοιπορικό της στον κόσμο από την άγρια κολοκύθα, που φυόταν στην Γουατεμάλα και το Μεξικό, απ’ όπου η καλλιέργειά της επεκτάθηκε στην Αμερική.

Περισσότερα...

Tags:
Σελίδα 1 από 3 Αποτελέσματα 1 - 20 από 50