top image food
AGROPOIHMATA.jpg

Ποιοι είμαστε 

Τα «Αγροποιήματα» Δερμιτζάκης είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση που παράγει αγροδιατροφικά προϊόντα με παραδοσιακό τρόπο. Η παράδοση και η εμπειρία  60 χρόνων  έχει περάσει από γενιά σε γενιά με βιωματικό τρόπο, γι αυτό και η ποιότητα και η γεύση είναι ξεχωριστή και μοναδική. Τα προϊόντα μας βασίζονται κυρίως στο αμπέλι και τα παράγωγα του, με μεγάλη  ειδίκευση  στη σταφίδα και αποτελούν  κομμάτι της Κρητικής διατροφής, η οποία είναι η βάση της Μεσογειακής, γνωστή για τα οφέλη της   στον  ανθρώπινο οργανισμό. 

Πού είμαστε 

Η έδρα μας καθώς και οι αμπελώνες μας  βρίσκονται κατά βάση στην Αυγενική   Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης μια αγροτική περιοχή με πολύχρονη παράδοση στην αμπελουργία και την παραγωγή της εξαιρετικής ποιότητας σουλτανίνας σταφίδας της λεγόμενης  και « καστανό- ξανθης » σταφίδας.   

Σκοπός και στόχος δραστηριοποίησης 

  • Παραγωγή, συλλογή και επεξεργασία, άριστης ποιότητας σταφίδας σουλτανίνας χωρίς συντηρητικά και θειώδη, τυποποιημένης με τον παραδοσιακό τρόπο,  με δάφνη και κανέλα. 
  • Παραγωγή , συλλογή , επεξεργασία , καρυδιού και αμύγδαλου μαζί με σταφίδα ένας συνδυασμός γεύσης και υγείας βασιζόμενος σε διατροφικές ιστορικές  από τα Μινωικά χρόνια  στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.  
  • Παραγωγή, συλλογή και διάθεση επιτραπέζιου εγχώριου σταφυλιού. 
  • Παραγωγή, συλλογή και επεξεργασία άριστης ποιότητας και πρώιμης κοπής αμπελόφυλλου.
  • Παραγωγή και επεξεργασία από το βράσιμο του χυμού (μούστου) των σταφυλιών  το περιβόητο  πετιμέζι, γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. 
  • Στόχος μας είναι να αναπτυσσόμαστε με τη δύναμη πάντα των καταναλωτών, τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά. Βασικό μέλημά μας είναι να κρατήσουμε την ποιότητα ψηλά ακόμα και σε μεγάλες παραγωγές και σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή αναγνωρίζοντας τις οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Πιστοποιήσεις- κανόνες υγιεινής 

Όλα τα παραπάνω βέβαια γίνονται με επιστημονική καθοδήγηση γεωπόνων και διατροφολόγων και με πιστοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα από την παραγωγή μέχρι τη συσκευασία. Ακολουθούμε όλα τα πρότυπα ελέγχων και βασικό μέλημα μας είναι οι συχνές βιοχημικές αναλύσεις στα προϊόντα μας μέσα από εγκεκριμένο βιοερευνητικό εργαστήρι με πιστοποίηση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ). 

Συμμετέχοντας προσωπικά,   παρακολουθούμε όλα τα στάδια παραγωγής , συλλογής, επεξεργασίας , τυποποίησης  αλλά και διάθεσης των προϊόντων μας εξετάζοντας με λεπτομέρεια τις καιρικές συνθήκες αλλά και την καθαριότητα και συνθήκες υγιεινής της αποθήκης μας 

«Αγροποιόντας»… τα προϊόντα μας 

Συνεπικουρικά  προσπαθούμε πάντα να συνδυάζουμε, μέσα από διασταυρούμενες ιστορικές πηγές, παραδοσιακές γεύσεις, που μας χαρίζουν υγεία και ευεξία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τελευταίο προϊόν  από τα «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης» το «Πρωινό…από Σπίτι» , ο συνδυασμός όπως παλιά, της σταφίδας μαζί με το  καρύδι και  το αμύγδαλο, ένα γευστικότατο πρωινό που μας κρατά δυνατούς όλη μέρα. 

Αξιοποιώντας την παράδοση και εισπράττοντας την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου για την ποιότητα των προϊόντων μας θα συνεχίσουμε δυναμικά να παράγουμε και να εμπλουτίζουμε τα  Αγροποιήματα μας. Με ιδιαίτερη φροντίδα και συστηματικό τρόπο μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας  και  εξειδίκευση στην αμπελουργία η οικογένεια «Δερμιτζάκη» , θα συνεχίσει να παράγει ποιοτικά προϊόντα  και να δημιουργεί τα «Αγροποιήματα» των αμπελώνων μας! 

Το μεγάλο μας προτέρημα είναι ο τόπος που ζούμε. Η Κρήτη είναι γενέτειρα πολλών αξιών με βασικό χαρακτηριστικό  τον αγροδιατροφικό τομέα. Λόγω του κλίματος της και της γεωγραφικής της θέσης έχει τη δυνατότητα να παράγει αρκετά αγροτικά προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από  τη νοστιμιά τους αλλά και την θρεπτική τους αξία!

main 1f729 b45dc paradosiaki stafida soultanina

Πρωινό από σπίτι

Εξαιρετική σταφίδα σουλτανίνα δικής μας παραγωγής χωρίς συντηρητικά και θειώδη, σε ένα άκρως παραδοσιακό και γεμάτο υγεία και ενέργεια συνδυασμό, με καρύδι και αμύγδαλο.

Περιέχει μέσα στη συσκευασία κομμάτι κανέλας, όπως τον έκαναν χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι μας, για συντήρηση και άρωμα. Χαρακτηριστικός είναι ο συνδυασμός στη γεύση, του γλυκού , με τον ξηρό καρπό που μας «ταξιδεύει» σε μια μοναδική γαστρονομική άλλα και γεμάτη υγεία γεύση. Προτείνεται, εξ ου και το όνομα του, για πρωινό με μέλι ή ταχινή αλλά και σκέτο σε καθημερινή βάση στο διάλειμμα μας, ως κολατσιό ή απογευματινό. Η ευέλικτη συσκευασία του με zip στο άνοιγμα του δίνει την δυνατότητα της καλής αποθήκευσης και κρατά το προϊόν φρέσκο και με πλούσιο άρωμα! Στην ετικέτα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης καθώς και η διατροφική αξία, γι αυτούς που είναι «αυστηροί» στην διατροφή τους και προσέχουν την καθημερινή υγιεινή τους κουλτούρα!

Στα σημεία πώλησης του θα το βρείτε στη συσκευασία των 90, 200 και 370 γραμμαρίων. 

Καλή γαστρονομική απόλαυση.

main 65b2d 8507e proino apo spiti

Παραδοσιακή σταφίδα σουλτανίνα

Άριστη ποιότητα σταφίδας σουλτανίνας από σταφύλια των δικών μας αμπελώνων χωρίς συντηρητικά και θειώδη και με τον παραδοσιακό τρόπο συντήρησης δάφνης και κανέλας που εσωκλείεται μέσα στη συσκευασία.

Μια μοναδική πανελλαδική πρωτοπορία που πρώτοι στα «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης» έχουμε σκεφτεί για να αντικαταστήσουμε τα συντηρητικά, και να εμπλουτίσουμε ένα ιδιαίτερο άρωμα στη σταφίδα όπως μάθαμε με μεράκι να κάνουμε μιμούμενοι τους προγόνους μας. Η ευέλικτη συσκευασία του με zip στο άνοιγμα του δίνει την δυνατότητα της καλής αποθήκευσης και κρατά το προϊόν φρέσκο και με πλούσιο άρωμα! Στην ετικέτα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης καθώς και η διατροφική αξία του προϊόντος για αυτούς που προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους.

Στα σημεία πώλησης του θα το βρείτε στη συσκευασία των 90 και 200 γραμμαρίων.

Καλή γαστρονομική απόλαυση.

Επικοινωνία

www.agropoem.gr - Αγροποιήματα - Δερμιτζάκης

Αυγενική Μαλεβιζίου, 70011, Ηράκλειο Κρήτη, Ελλάδα 

Τηλέφωνο: 6989980830 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.